Sunday, July 25, 2010

Lasagna Cafe Milano KLCC paling sedap pernah ku rasai.


Keluar rumah pada hari Sabtu bukan sia-sia.

Oleh kerana teringin nak makan lasagna, aku usha la google nak carik lasagna yang paling sedap di Malaysia. Usha laman web Dominoes.... tapi review orang awam tentang lasagnanya kurang mengalakkan.

Aku cuba usha Pizza hut.. tapi mengikut pengalaman lepas...... lasagna pizza hut kurang sedap pada rasa lidah ku lah. Korang plak bagaimana?

Cuba Secret recipe........ macam mahal jeeeeeeeee........

Akhir sekali aku usha Cafe Milano kat KLCC. Pernah rasa sekali bersama Wafa semasa gathering geng memuah baru-baru neh.

Memang SEDAP!!!

Harga dalam RM7.99 jaa...... sangat murah dan berbaloi, jika dibandingkan tempat-tempat lain. Dominoes - RM10.99... Secret Recipe mungkin dalam RM15++... Ha'ah......... Kan Milano's punya lasagna lagi murah.
pro
Tapi yang lecehnya pasal KLCC neh... nak parking mahal.

Seb baik kena RM4 ja sebab aku singgah dalam sejam setengah je untuk makan semata-mata.. Wakakakaka..

Berminat nak cuba?
Sila ke

Cafe Milano and Just Desserts
Signatures Food Court
Level 2, Suria KLCC

Hoyeahhhhhh.......... aku kekenyangan sampai esok pagi kot. Alhamdulillah. =)

24 comments:

Liza said... [Reply]

their lasagna mmg sedap, dah lama gak tak makan kat situ, ke pegi nie

Jard The Great said... [Reply]

@liza.. ehehe.. gi la dgn encik suami... kat OU pun ade tapi mahal lak kat situ

FarhanaDr said... [Reply]

Secret memang mahal.. Tapi compare ngan pizza ku rase secret lagi sedap kot.. Waaa.. Sedapnye lasagna.. Lama dah tak makan.. Mau setaun kot.. Ekeke..

Jard The Great said... [Reply]

@hana.. try la lasagna milano neh.. sedap laaa

ber_u_wang said... [Reply]

mcm sedap aje....

fiD said... [Reply]

hanya mampu makan yg pizza punyer jeeee...

cikgu isza said... [Reply]

lasagna tu rasa macamana yang sampai sedap sangat tu.. tak pernah rasa lasagna.. boleh describe kan?

Berd said... [Reply]

eh banyak pulak duit.

Berd said... [Reply]

Cafe Milano and Just Desserts
Signatures Food Court
Level 2, Suria KLCC

Encik aMin said... [Reply]

Ni mmg yang kat food court tu kan? penah makan, mmg best... tapi kena makan cepat2,kalo borak lama2 sgt, dah sejuk xbest... :)

Jard The Great said... [Reply]

@berd... utk makan adalah duit.. ehehehe

BEN ASHAARI said... [Reply]

setujuuuuuuuuuu..mmg wajib singgah kalu g klcc..

Mr PenyuBiru said... [Reply]

halal ke tak tu? hehe

sop said... [Reply]

nampak sedap..boleh cuba nanti..
setuju dgn parking KLCC mahal..
biasa kalau nonton wayang di sana, parking abis RM12.. huhuhu.. sama dgn harga tiket

hans said... [Reply]

nasib den tak gemar sangat lasagna
hehe

P/S : Review Filem : The Sorcerer's Apprentice Cool Giler Beb! Terbaik!

enuLwanie said... [Reply]

haah la akak..mmg sedap sgt!
sy pnh try sbb mmber beli.
satu lagi, cuba try mkn carbonara.
yg tu pun mmg terbaik la!
hrga dia rsnya bwh rm10 gak kot.

terliur la plak...

... said... [Reply]

Cafe Milano nyer food mmg sedap..berbaloi r ngn nilai duit..biasa aku mkn kt OU, sbb kt situ tak rmai sgt org..

Linglung said... [Reply]

untung cafe milano dpt promo free dr blog lu..dan mungkin satu lagi customer baru...gua!..hehe

zida said... [Reply]

kak jard ni saje buat orng lapa~ huhu
takpe takpe
akan ku jejak klcc demi lasagna ini! ahahhaa

TotYati said... [Reply]

salam,

lasagna secret recipe tak sedap!!!

lasagna paling sedap pernah saya makan di sebuah resort cherating. tapi lupa pula nama resort tu.

nampaknya weekend depan akan ke KLCC lah nk mkn lasgna.

tq atas info ya!! (^_^)

nufa said... [Reply]

waaa.. ble try nih. hihihi

LanaBusyBee said... [Reply]

jard, retu ruby g klcc, nk try la pas jard rekemen kan, ya Allah, xsedap langsung, rasa masin je..dh la g dgn member(dia lak pregnant, dh tu dia puasa lak), aleh2 dpt lasagna masin..mmg tak pi mkn dah lasagna tu huhuhu...

p/s : ruby siap bukak fb dlm hp, semata2 nk cari nama cafe tuh, tapi hampa jer huhuhuhu

indahnyasisuria said... [Reply]

my all time fav makan place for lasagna.. murah n yummy!! hari nie nk berbuka lasagna cafe milano.. yummy!!

Anonymous said... [Reply]

can try our lasagna, HALAL,MUDAH & LAZAT... www.thalia.my