Saturday, October 16, 2010

Pasar Insadong dan kemalasan buat kontes

Akan ke sebuah pasar di Seoul. Tempat membeli-belah barangan sebenir yang murah-murah (kot?)...

Disebabkan aku malas betul nak buat kontes. Leceh beb.... aku nak buat beberapa syarat untuk membolehkan anda mendapat buah tangan dari sini.

List nama...

Nampak tak nama korang kat bawah?

Nampak tak? Ada tiga jenis senarai.... yang terakhir tuh ialah senarai pelawat yang merupakan Ahli Nuffnang dalam tempoh 24 yang lepas. Syarat mudah jer...

Tempoh ku beri 12 jam dari sekarang (12:35 tengah malam waktu Malaysia sampai 12:35 tengah hari)

1. Jika nampak nama anda di bawah... sila komen kat entri ini...
2. Orang yang komen dalam tempoh masa yang diberikan di atas akan mendapat sebenir... =)

Mudah bukan?

PENGOMEN TEGAR HARIAN

suffer8zine (12)
Peri PiA (10)
molmolla (9)
Adziim (7)
FarhanaDr (7)
eiffel (5)
SyimaSyaz (5)
Liza (4)
✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ (4)
noor afzan (4)


PENGOMEN TEGAR OVERALL

Peri PiA [98]
FarhanaDr [69]
Nur Su'aidah [42]
noor afzan [41]
Mohd Adziim [41]
Hazzy Ishak [39]
hans [31]
Liza [30]
SyimaSyaz [29]
.::WaNiE::. [29]

NUFFNANG visitors.



Ahhhh...... terima kasih kepada kamu-kamu yang sudi memeriahkan blog aku... This is how I appreciate you all... nak bagi sebenir kat semua... tak mampu beb. Huhu.. so siapa peka dan pantas dapatlah..

♥  Ahn nyung heejoomoo seyo!!! ~ (^^,) ♥♥ (good night)

29 comments:

suffer8zine said... [Reply]

yeahhh!!!

Nurul Zaty said... [Reply]

kak jard, hehe
sy silent reader akak je.
so termasuk la dlm list nuffnanger lak..hee
yang zaty15 tu..

btw. sangat jeles ok kak jard dapat ke korea !!
nak jugakkk...
^_^

Mr PenyuBiru said... [Reply]

alaa...apsal nama aku tak tersenarai.huhu..

fatt said... [Reply]

nak jugak!! T_____T

joegrimjow said... [Reply]

biar betol ku xde dalam list pengomen ni

molmolla said... [Reply]

comfirm2 ah nama aku ade kan Jard kan?? HAHAHAHA^^ :D

yeahhhhhh~

❀aRaBeLLa❀ said... [Reply]

nak jugekkkkkkkk

Jard The Great said... [Reply]

hhehehe.. kena ikut syarat.. =p

Liza said... [Reply]

saya nampak nama sayalah...betul ker itu nama saya

eiffel said... [Reply]

klo komen bebanyak kali ley x???

eiffel said... [Reply]

bole kan???xper kita anggap bole ler tuh!!! :p

beshnyer dapat sebenir dari korea!!!!!!S E X C I T E D
NYERRRRRR.....

tp kita bukan pengomen tegar oberol.. T.T

PurPLe LaDy AiFA said... [Reply]

sy ada! nk adiah dr korea~ yuhuu

Peri PiA said... [Reply]

anyoeunggg

name pia ade x?hehe

FarhanaDr said... [Reply]

Kikiki.. Nama ku ade dua laa.. Leh dapat dua tak? Hehe.. Nak "angin korea".. Masuk dalam botol.. Heeee.. :p

suffer8zine said... [Reply]

gumbira ni nix ade :P

p/s : nix kat nuffnang = Amir Zaquan :P

FarhanaDr said... [Reply]

eh.. tetibe nama joe ade lak kat sebelah.. huhu..

Fahim 'n Alin said... [Reply]

oh tidak.. gua tidak disenarai hitamkan..hahaha

jard, jeles gle kot tgk ko huhahuha kat sna..arghh..koje jgn lope buat..hehe..gudluck!

SyUhAdA said... [Reply]

nak jgk~!!

tp bru je dtg blog nie hari nie..
sbb trnmpak psl KOREA..
haha~

biasalah..pminat drama korea no 1..

aishahumairah said... [Reply]

uit..
nk gk sebenir korea..
jelesnya...!!

noor afzan said... [Reply]

nak nak...nak juga sebenier..
sib baik nama ada..
=)

LanaBusyBee said... [Reply]

aaauw, baru ingt jadi silent reader je, tapi kantoi la, ada nuffnang ahahaha,eden lupa la...

jgn ingt lana xkomen, maksudnya lana xmembaca yer hekhekhek

Zenmax said... [Reply]

ahahahahaha blikan ak baju!! album shinee yg ko beli tu HELLO ka? 2pm tu? ntah2 yg lma... huh...

Jard The Great said... [Reply]

11 nama dikenal pasti dari ruangan komen ini.. ehehe.. so 11 buah tangan dari korea... kpd mereka.. sila bg alamat kat inbox facebook saya. add sy dulu kat jardness@gmail.com


suffer8zine
Nurul Zaty
molmolla
Liza
eiffel
PurPLe LaDy AiFA
Peri PiA
FarhanaDr
noor afzan
LanaBusyBee
Zenmax

bg yg da... boleh terus bg alamat kat inbox... hehehe

Adziim said... [Reply]

haha~
aku xde masa nk berblog skarang...x tau plak ada kontes ni.

SyimaSyaz said... [Reply]

saya peminat setia jard....nak nak!!

(kipas jard)

noor afzan said... [Reply]

baik!

SyUhAdA said... [Reply]

waaaaa....
x aci..
nak jugak..
hhahahaha~

Anonymous said... [Reply]

hai kak.. nk tnya ni.. apa persediaan yg prlu dlakukan kalau nk pg korea? sbb sapt atau oct kmi nk ksana.. =)

Jard The Great said... [Reply]

@anon... semuanya ada kat internet. hehehe. tapi setakat ini OK je klu gi korea tanpa persediaan kecuali book hotel dan airport transport. visa lak tak perlu. so have fun!