Friday, October 22, 2010

Pulang.. marilah pulang

Minta maaf bebanyak sebab tak reply komen-komen anda. Disebabkan kesibukan di sini semasa siang dan sibuk keluar jejalan  pada waktu malamnya... so, setibanya di hotel aku akan hapdet blog, mandi dan terus masuk tidur. Thanks  for the lovely comments. =)

Kini kat lapangan terbang antarabangsa Incheon. Flight pukul 4:35 petang untuk ke Kuala Lumpur. Tak sangka begitu cepat masa berlalu. Hadiah-hadiah buah tangan dari sini akan ku pos Isnin depan.. heee... Dari berat beg  masa mula-mula datang ialah 11.9kg... tapi kini berat beg aku 25kg. Ekekeke.. apa benda ntah yang aku beli..  Ayah aku akan menjemput aku dari Airport... tak sabar pula nak jumpa. Boleh lah kirim barangan adik-adik aku sekali untuk ayah bawa balik ke sabah esok hari.

Ok time for boarding.. tata

12 comments:

molmolla said... [Reply]

wahhhhh! nak balik dah.. welcome jard :D

YobSumo said... [Reply]

hahhhhhh. nak pergi jugak.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said... [Reply]

..❤..semoga selamat sampai jard....

suffer8zine said... [Reply]

wahhh balik dah

SyUhAdA said... [Reply]

smoga slmt smpai~!

Peri PiA said... [Reply]

Ye la ape la sgt komen ku itu...wakakak :P

b safe :)

FarhanaDr said... [Reply]

Pulanglah jard.. :)

Faarihin said... [Reply]

wah.. bercuti ke Korea... bestnya..
baru dapat tau miss jard pi jenjalan ke sana.. kalau tau.. nak gak kirim.. huhuhu...

Fahim 'n Alin said... [Reply]

ahahahahai!
gembira nmpaknya ye

CAHAYA said... [Reply]

bestnya! bagi la tips sikit jalan2 sana. :)

zool said... [Reply]

selamat pulang.berhati2 ketika pulag

Liza said... [Reply]

selamat pulang ke tanah air!