Saturday, May 12, 2012

New Look!


I asked the help of another blogger to help me with the design. I was working on a travelling theme and VOILA!!!

Kalau ada kritikan atau teguran tentang template baru ini, sila komen kat bawah. Aku nak cuba template ini dalam dua tiga bulan. Nak tengok respon camne. Hehe. Rasa jiwaku muda remaja pula dengan template ini.

What say you?
.

21 comments:

~Ati_Hime~ said... [Reply]

nice! me love it! :D

Jard The Great said... [Reply]

@~Ati_Hime~ hehe. thanks beb!

Fazlinil Irma said... [Reply]

cantik.. kalau tambah dkt tiang penunjuk arah tu negara yg jard dah pegi nampak lg berseri kut. ;)

piNky LuCiA said... [Reply]

macam tengok awan kt luar rumah.. teng je..

azman said... [Reply]

Ok juga,tapi line putus2 tu nampak tak ok jek.itu je itu jer lah.

oranglidi said... [Reply]

smart2. header tu dahsyat

Jard The Great said... [Reply]

@Fazlinil Irma haha. ok gak tu tp rasanya tak cukup tu. =p

Jard The Great said... [Reply]

@piNky LuCiA perhhh.. tenang ya? hahaha.. maksehh! =)

Jard The Great said... [Reply]

@azman tak suka line putus2 ek? hehe. x putus lagi elok kot? kan?

Jard The Great said... [Reply]

@oranglidi header tu si intan yg buatkan. smart kan? mmg berbakat la dia tu. =p

miss m said... [Reply]

wow..nice one

Jard The Great said... [Reply]

@miss m nice kan? sila tempah kat blogger intan yg ade link kat atas tu. hehehe

Eyriqazz said... [Reply]

header cantik dan marvellous..cuma satuje komen....nama blog di header tu kenapa tak sama dengan url blog sebenar?

might create confusion...hik3..

Jard The Great said... [Reply]

@Eyriqazz hehe. dlm proses nk beli domain neh.. sabar naa

ef.ae said... [Reply]

i likt the little plane and destination signpost! cute!

Jard The Great said... [Reply]

thanks ef.ae. hehehe

hazman aka species1980 said... [Reply]

JARD : Memang sesuai sesangat la dengan konsep travelblog.... keep it up yea...

Jard The Great said... [Reply]

@hazman aka species1980 awww.. thanks!!! dlm proses nak tapiskan entri2 yg tak berkaitan. needs time tho. hehe

Eyriqazz said... [Reply]

ok..done..saya dah beli domain jardness.com ..kalau jard nak,beli ngan saya rm200 ya? hik3....

Jard The Great said... [Reply]

@eyriqazz.. haha. tipooo!!!

Sya Isya said... [Reply]

nice sangat blog ko skarang ni. new look, look fresh :D Buat aku nak terbang je nengok blog ko ni jard.