Saturday, October 31, 2009

Trip ke Cameron 14 - 15hb November 2009 (sticky mode)

Salam you all.. ehehehe.. tibe2 sopan lak..

Nways.. member blogger yg ensem lagi fit neh tgh plan nk buat program ke Cameron Highlands... Ku sendiri tak pernah ke sana so mcm besh jaa...

Zati ko gi kan? kan? =)
---------------------------------------------------------------------------------

14hb November 2009 - 15hb November 2009
Jumaat - Sabtu - Ahad

Tentatif...

Berjalan sekitar Cameron menghayati suasana romantik yang dingin....

Jungle Hiking Gunung Berinchang-Mossy Forest Irau-Ladang Teh Boh Sungai Palas-Tanah Rata-Gunung Jasar-Gunung Perdah-Kampung Orang Asli Sungai Ruil-Pekan Berinchang-Kebun Strawberry Tanah Rata-Gunung Berembun

Budget - Kirenya sediakan RM60 dalam poket la (Bas, makan, tapak kem)

Kalau comfirm, Email die

Sarshiverson@yahoo.com

--------------------------------------------------------------------------


OK.. silalah emel die kalo berminat... aku berminat kalo korang berminat.. wakakaka...

Aku betul2x nak gii.......... tp member2 aku yg ku harapkan pergi skali mcm sibuk jaaa....... sedey woooooo!!!

So jom2x kita menguji tahap kesihatan kita dgn menyertai program neh..

jom .. jom..

PS: dah lama ku tak gi camping neh.. ahaha....

44 comments:

Dilala said... [Reply]

Weh jgn lupa singgah kedai cousin aku kat Kiosk Nestle di tanah rata.
Ada banana puff yg sedap dan ice cream goreng yg best!
Ko sebut nama aku 3x mintak diskaun. ;p

Jard The Great said... [Reply]

dilala.. ehehe... nnt ku cuba.. kalo ku jadi pegi ar.. ;p

Yunus Badawi said... [Reply]

Camping musim hujan ni baik2. Nanti kena tangkap basah wakakaka

NUai said... [Reply]

huhuu...
~nda pernah jua pg kameron tuu..
ada iras2 kundasang ka tu jard?. ^^

~0~ said... [Reply]

aku xpernah pegi lagi...
jmaat pkul bape mula??

~ mizzAmy ~ said... [Reply]

wah!!! dah berabad tak berkhemah.. macam syok je.. tapi, amy nih tak berapa nak join dengan org tak kenal. hehehe...

*~ aRaBeLLa ~* said... [Reply]

aku baru je balik cmaeron last wik..pehhhh musim ujan dowl..tapi kitorang redah jer..boh tea pon aku gi..chantek dow..boleh tgk pic kat fesbuk aku..heheh
macam menarik jer..tapiii x ke beku kalo camping kat cameron yg sejuk tuh wehhh...

ezzati said... [Reply]

aku pegi...wei..bkn 14-15 ke???jmaat kan keje...x smpt la aku nk g KL lagik...

Hazzy Ishak said... [Reply]

apsal hari jumaat?
dah lama tak menjejakkan kaki disana....

Masy said... [Reply]

rasanye xde ape. jom arr jard~

CAHAYA MATA said... [Reply]

err..errr..
nak ikut..!! tapi tak kenal sngt geng blogger cik jard..huhuhuhuu..

**maluuuu.. ;-p

CAHAYA said... [Reply]

hiking. huhu. taknak aku. pacat banyak. aku x suka cabaran. hahahha.

cik selamah kundang said... [Reply]

aku conflict ngn tarikh mau ke sabah tu.well good luck ah korang dua.sila redah xmau2 hutan berikut.tp kan jard,baik ko jogging2 lu sikit b4 pegi supy xpancit sgt...

terra said... [Reply]

sebagai bekas pendaki Gunung Kinabalu memang aku minat giler semua aktiviti di atas, tapi itu hari - aku ada sambutan hari keluarga,
aku dah aim cabutan bertuah ni
ngehngehngeh...

Ingat Jard !
Now or Never :P

Jard The Great said... [Reply]

yb... tulah pasal.. musim hujan skang. Hoh.. mesti kena pakai tebal2..

nuai.. tak nk gi ka? jom ar.. ;p

~0~.. ko serius nk gi? jom la.. jgnla malu2.. aku tak gigit org.. ehehe

Amy.. gue fhm.. amy kan pemalu..ehehe

bella.. da gi ek? jom la pegi lagi..ehehe

zati.. ok set!

hazzy.. salah taip.. jalan ari sabtu.. camping satu malam ja.. ehehe.. sori..

masy.. jom!

Jard The Great said... [Reply]

cahaya mata.. tak yah ar malu2.. aku kan ade.. ehehe..

cahaya.. jom ar.. excercise beb.. ehehe

muni... erk? gi sabah? waaaa..... bole buat business mutiara neh nnt.. wakakaka...

terra... ari keluarga?? uwaaa... bile ar dpt jumpa terra neh.. huhu.. ;p

imHepPie said... [Reply]

cameron besh tpi aku bukan jenis yg men xtvt lasak huu..lgipun tu tyme exam waaa

al-Wann said... [Reply]

wah camping..best giler..tringt zman masa komando dlu..huhu

Lala said... [Reply]

hurm....mcm best jek...

Solehah said... [Reply]

bestnya..tp aku dah penah pegi cameron..

Super HaNa said... [Reply]

eheheh
camping watashi pun suka asalakan takde PACAT!

kawie2020 said... [Reply]

cameron memang best... tiap2 tahun aku pi cameron... tahun ni dah gi dah.. so kene tunggu tahun depan plak la kalau nk gi saner...

selamat berjalan....

ku tak sempurna said... [Reply]

mengingatkan sakit pinggang aritu masa pergi cameron, tak sanggup rasanya nak pjt lagi...

mencabar sgt jalannya...

:D

izman said... [Reply]

aku cadangkan ko pegi jard. cameron highland mmg best.

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said... [Reply]

++ mcm best ini ektibiti....++

ahsfantasy24 said... [Reply]

waaahhhhh bestny...nk g ugak!!!

Sharif John said... [Reply]

Thanks sis.... erm... sori ya... check ur mail nnt... kita g santai2 je k... no worry n no fear...

{lumut} said... [Reply]

ala..awal sgt..
24 baru aku nak jejak kaki..
ceh

echah_syed said... [Reply]

combi dah gi mmg syahdu kat sana sejuk beb lebih lagi kalau gerimis..jgn lupa bawa sweater tau :)

Zyma Saad said... [Reply]

Jard Sayang....

OK ke pegi camping musim hujan??
Akak fikir berkali2 gak kalau camping di musim hujan.

:)

HEMY said... [Reply]

alaaa..ada wedding kawan..baru terpk nk buat pre-wedding kat sana..hehe

minTanG_teLip2 said... [Reply]

nUc itOt!. . nUc itOt! . . Leh dOp?

Lifesaver said... [Reply]

ibu ngandung boleh join?

Jard The Great said... [Reply]

imHepPie... ehehe.. john kata bersantai je.. dont worry..

al-Wann ... hang bekas komando?? waaa.. gerun taw! ahaha

Lala ... jom! ;p

Solehah ... camping pernah? jom!

Super HaNa ... ko jauh.. mesti tak sanggup nk turun sini.. ehehe

kawie2020 ... ala.. ngelat ar tu.. ;p

ku tak sempurna ... tak mo ikut ke??? ;p

izman ... mmg nk gi.. ehehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ ... jom yanie!

ahsfantasy24 ... betul ke neh? ehehe

Sharif John ... tak pe.. ;p

{lumut} ... waa.. lmbt lagi... hehehe..

echah_syed ... ku tak pernah gi lak.. huhu

Zyma Saad ... takpe kot.. ehehe.. mendung2 ar besh dan sejuk..

HEMY ... hehe.. lenkali aja laa..

minTanG_teLip2 ... jom!

Lifesaver ... Mr KE bg tak? ahaha..

Mak Su said... [Reply]

wah! selamat berjalanlah uols, maksu sibuk kepit anak, wakakakaa

eNaSaN said... [Reply]

wah cam besh jer...ehehehhe

Hayatito said... [Reply]

jard..
nak polow..
=(
leh?

et said... [Reply]

mcm menarik..bley pk nih..ble tarikh tutup penyertaan?

zino said... [Reply]

kaji juga ramalan cuaca.. sekarang dah macam nak masuk musim hujan..bertambah sejuk nanti..

HEMY said... [Reply]

komen 1 : aku tknak tgok video tu..kalau tukar org pompuan mungkin aku tgok..ahaha

komen 2 : Imelda??emelda rosmila sudah diambil org..bg nama anak elaine emelda pn jadi la

komen 3 : gereja aku rasa buleh masuk..tak haram pn.

mier@merr said... [Reply]

ala....student da nak exam...xleh tinggal klas tusen jumaat sabtu...huhuk...

Cik Cookie said... [Reply]

mula2 beruia nak ikut.
dah siap email sharif.
tapi my lil' sis nak dtg on 15 morning.
hukhukhuk..
Cik Cookie tggu laporan dr kamoo.

btw thanks drop comment kat blog Cik Cookie.

ChiLaBaey's said... [Reply]

Nak itoot buleh... hehehe.... menarik ni... :)

miSs siv said... [Reply]

loo~
baru nak ajak ko tgk muvee..
huu~