Saturday, October 2, 2010

Persiapan untuk menghadapi Musim Luruh

Banyak benda yang perlu difikirkan sekarang. Soal hati tolak tepi. No wonder ada orang cakap kat aku... perkara yang boleh menjauhkan seseorang dari suatu hubungan (tak kisah famili atau kekasih) adalah kerjaya. =p

Memandangkan aku akan bertolak ke sana dalam musim luruh, aku kena fikirkan pakaian yang sesuai untuk ke sana. Aku akan menghadapi suasana yang sangat sejuk. Lebih sejuk dari pejabat yang berhawa dingin di luar.


Tapi sejauh mana ku fikirkan pasal pakaian dan makanan maggi yang perlu dibawa ke sana. I can't help but wonder the beautiful view that Autumn brings.


So damn excited! Arghh!



Kombinasi warna yang sesuai untuk menghadapi musim luruh yang agak sejuk!

Kat mana nak cari pakaian macam ini? Something cheap and wearable. Please!!!

25 comments:

noor afzan said... [Reply]

tulisan hang buat ku jeles.
arghh..nak juga pi korea musim luruh.
uhuhuhu~

Peri PiA said... [Reply]

babe,u wat i jeles dah ni hehe

xtau..xpenah p obersea..he2

kat JJ ade Winter Time,xtau harga bape

rhapsody LiN said... [Reply]

nk pegi jugakkk!!! nanti2. hehe

tieha ismail said... [Reply]

cun laaa baju2 tuh.....kalo laa boleh amik terus kat pic tuh....hehehehe...

moment said... [Reply]

musim luruh xsejuk sgt.. jgn risau, klu winter bru ko patut risau..hehe ko gi ni baru mo start Autumn kan? so masih agak panas, blom smpi perlu pki baju sejuk tebal2..

owh sila ambil video ko berjln di bawah mapel tree yg ditiup angin, sambil daun2 dia gugur.. pergh! mmg superbb la jard!

Hazzy Ishak said... [Reply]

kasut tuuuuuuu!!
beli jard jgn tak beli

ciziwejes said... [Reply]

wah~ ku nak ikot boleh? bape lame g sane... hehe... mau kirim lah~...

FarhanaDr said... [Reply]

Jard.. Nanti kirimkan salam kat Super Junior.. Hang blh laa jumpe Lee Min Ho.. Ekeke..

Eh.. Nak ke korea ke? Hehe..

~ mizzAmy ~ said... [Reply]

beli baju2 sejuk je jard. kat sana nanti leh beli for back up sbb sana lagi murah kot.

maslinamansor said... [Reply]

bestnya dapat pergi korea...

FTN said... [Reply]

korea punya winter sejuk wehh..serius!


masa autumn pun aku dah tak tahan sejookk! hahaha

Jard The Great said... [Reply]

noor afzan ... owhh.. ku tak sengaja nk buat hang jeles. hehee.. cuma nk zahirkan kegembiraan aku pada blog je. maafkan aku! ;p

Peri PiA ... aaahh.. aku ade kenalan seorang. nak pinjam pakaian autumn dari die je nnt.. ehehe

rhapsody LiN ... insyaAllah.. kalau umur masih panjang. mesti dpt pergi punyalah! hehe

tieha ismail ... tuh ar... ehehe

moment ... hahaha.. siapalah yg jadi tukang gmbr. aku pergi seorang2 je dari mesia. pasti ada masalah komunikasi neh nnt..

Hazzy Ishak ... hahaha.. *sambil check dompet. mana cukup wooo! =p

ciziwejes ... hehehe.. nk kirim apa? ckp je

FarhanaDr... wakakaka... tak sempat kot.. =p

~ mizzAmy ~ ... really? hehehe.. can't wait!

maslinamansor ... ;p

FTN ... waaa.. pernah pergi korea ke? mmg sejuk ek? aahh.. neh yg kena bawakan baju tebal2 jugak neh. aku tak tahan sejuk.

Kyuubi_85 said... [Reply]

jard nak ikot! ehehe

.alie. said... [Reply]

ku cemburuimu..

T_T

Seimura said... [Reply]

ekeke bestnye. musim luruh tak sejuk sangat sebenarnya.

tapi bagi kita orang Malaysia mungkin tak berapa tahan kot.

Mesir pun nak masuk musim sejuk next two months. Hhihihi.

bungacahaya said... [Reply]

BUNDLE...huhuhuhuhu

Fazlinil Irma said... [Reply]

selamat berautumn jard.

kalau ada kawan boleh ambik gambar baling daun =)

Anonymous said... [Reply]

perhatian untuk blogger-blogger popular

http://menjejakizani.blogspot.com

noor afzan said... [Reply]

jard, maafmu diterima =)

Abyss said... [Reply]

Bwk maggi la pulak....susah jgk tu.

ezzati said... [Reply]

waaa..betul aku teka korea!!cehhh..ko pegi duluuuuuu...bestnyaaaa..kalo honeymoon sejuk2 pon best ni..

kawie2020 said... [Reply]

jgn lupa bawa kain batik yer...

Affan Ruslan said... [Reply]

Salam.
G korea ek?
Alhamdulillah, skg aku study kanada. tgh nak fall gak.
Tapi chill, pakai sweater biasa2 mcm kat Malaysia sudah.
Tu tips dari aku. hehe

SyimSyim said... [Reply]

ish ish
even autumn pun utk bdn tekde lemak ni....(pandang diri sendiri) adalah sgt sgt sejuk

Mazura Yuslaili said... [Reply]

slm kenal, kalau early autumn suhu lam 20 -24 ok x pakai trench coat?or just pakai tshirt biase jer?