Saturday, October 23, 2010

Tanda dia suka buah tangan dari Korea


Kini di hotel di ibu kota. Gambar atas adalah adik lelaki aku.... tengah nyenyak dibuai mimpi bersama baju korea yang ku belikan..  Sarung kepala tuh sepatutnya untuk adik perempuan aku tapi dia pula yang pakai. Patung pula... errr......... hahahahahahhahahaha..

Aku beli  patung tuh last minute kat Korea sebab murah sangat iaitu 500 won yang bersamaan dengan RM1.50. Besar pula tuh! Main rebut-rebut dengan adik aku tadi... tapi dia jugak yang menang lalu dibawanya tidur. Adehhh.. Hah.. aku tangkap gambar dia masa tidur.. padan muka. Hahahaha.. 

Ayah aku ntah ke mana.. tak balik-balik. Mesti tengah lepak-lepak dengan kawan-kawannya di kedai kopi yang berhampiran. Macam itulah apabila berada di KL. Hehehe.. takpe... biarlah dia bersama kengkawan. Bukan selalu datang KL kan? Tapi skang dah pukul 2 pagi.. errr???

21 comments:

fatt said... [Reply]

hahaha...lawak la adik mu :P
ni klu dia tau gambo dia terbabas kat cni abisla :P

selamat pulang :)

Kyuubi said... [Reply]

best kau jard. buah tgn untuk aku takde ke.. hihihi

FarhanaDr said... [Reply]

Kikiki.. Comel laa plal tenung lama-lama.. Ooppsss.. Tak leh tenung lama sangat.. :p

suffer8zine said... [Reply]

wahhh baju korea,wahh murahnya anak patung tu,


Terkini : Maut berebut remote TV

ZihNuN FaTiN said... [Reply]

muka adk pn dh mcm korea jdnya...ngehehe~~

[z@ck] said... [Reply]

gila murah barang kat Korea!

Faarihin said... [Reply]

hahaha.. comel aje dia..

lepas ni boleh pi korea lagi..

hehehe...

Fahim 'n Alin said... [Reply]

hahaha.. terbaiklah, mau nages adik ko tgk gmbr ni

Salmia said... [Reply]

hehehe.. comelnya..

Peri PiA said... [Reply]

where is mine?hehe

Anonymous said... [Reply]

Punya comel ko sini zas..hehehe..

e5 said... [Reply]

Nahaiiiii....udah ruper aper dah....kuikuikui

Anonymous said... [Reply]

punya comel ko tidur zas..
hehehe..

Zenmax said... [Reply]

uik... ak pn mau yg utk kepala tu!!!!!!

nizamsani said... [Reply]

nak juga.

Liza said... [Reply]

byk shopping yer, cute ler the sarung kepala

molmolla said... [Reply]

terbaik ahhhhh adik kamu :D

Jard The Great said... [Reply]

hehehe... seb baik dia tak marah sgt...

noor afzan said... [Reply]

comelnya..
wakaka!

jard, apa la ayahmu buat kul 2 pagi tu yea..

hazman aka species1980 said... [Reply]

Hahahaha..... dah nampak gaya orang korea tido la pulak.....

SyUhAdA said... [Reply]

hahaha..
nyenyak dia tido pkai bju Korea~