Wednesday, February 23, 2011

Lagi tiket murah daripada AirAsia, RM32 pergi balik KK-KL

Hehehe... duit dalam bank cuma tinggal RM71 je.. pastuh dapat tahu AirAsia tengah buat promosi besar-besaran sampai JEM nak masuk website die.

http://www.airasia.com/my/en/home.html

Antara destinasi pelancongan yang mendapat pengurangan harga sampai Rm5 satu arah ialah:

  • Myanmar
  • India
  • Taiwan
  • Indonesia
  • Philippines
  • Vietnam
  • China 
  • dan Singapura
Aku takde teman nak pergi ke luar negara... so aku berani beli tiket dalam negara je lah. Apalagi.. beli tiket balik Sabah lah jawabnya! Haha.

Aku berjaya beli untuk bulan Januari tahun depan dengan harga RM32 je pergi balik... hihihihihi.....

Seb baik duit dalam bank cukup untuk membuat pembayaran terus potong daripada akaun BANK. Mudah je nak beli tiket sekarang. Alhamdulillah.


15 comments:

nizamsani said... [Reply]

tak apa.esok gaji.

Peri PiA said... [Reply]

jard,tak pandai la mcm mane?hehehe

Puan Capa said... [Reply]

promosi sampai bila ni

Jard The Great said... [Reply]

@nizam.. duit gaji bulan neh utk dslr. =p

@pia.. pia kena carik tarikh bila nk melancong.. isi mana yg patut dan apabila smpi part pembayaran, pia pilih option bayar melalui bank. ada bnyk pilihan bank kat situ. klik je nnt kuar satu window utk login masuk Bank Akaun kamu. klik2.. pastuh da konfem byr.. terus tolak dari akaun dn tiket elektronik akan dihantar melalui emel.

jgn lupa.. WAJIB tahu nombor BOOKINg.

@puan capa.. smpi 27hb Feb neh je beb. CEPAT!!! tickets are selling super FAST!

Uchi kay-f @hmad said... [Reply]

bah mcm besh jak ni..aq tingin mo pi sabah tapi takut sesat ler..

sicKo^ said... [Reply]

wow.. murah giler.. aku nak terjah airasia skrang gak

HonEyBuNNy said... [Reply]

adeh...nak booked jugak la..nak p sabah lagi..ehheh

azlina aziz said... [Reply]

Penah dapat tambang termurah, KK-JB RM 30 pergi balik. Syorga2! :D Tahun ni dah beli siap2. Tahun depan, tak tau nak bila nak balik tahun depan, sebab kalau beli tambang promo, susah nak tukar balik. Selalu kalau yg jenis tak plan ni, ambik yg MAS je, open ticket. Senang, bila2 masa buleh balik. Hehe :p

Wahidah said... [Reply]

menariknya tq for the info jard..

suffer8zine said... [Reply]

tol2 murah leh g honeymoon

Terkini : Pesta Kaut Beras Di Highway

Boneka Tak Sakit said... [Reply]

agak la 72 je dlm akaun.. TT_TT

Boneka Tak Sakit said... [Reply]

mana ko dpt maklumat2 nie terer la ko.

saza said... [Reply]

abg aku, adik, akak, parents pon ada beli g sabah bln 1..suka tul durang ngan sabah..dpt rege tu la..heheheh..

JieJ said... [Reply]

nak ikut balik sabah buli...heheh

mahfudzah said... [Reply]

waaa..jard boleh ulang alik sabah semenanjung laaa tiap ari pasni,.hhaha